USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подробиці подвійної ДТП у Луцьку: «газовики» зіткнулися з маршруткою і таксі

23 Серпня 2019 11:41
Учора, 22 серпня, на перехресті вулиць Гнідавська – Потебні у Луцьку трапилася автопригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок автопригоди постраждало п’ятеро пасажирів маршрутного таксі. За фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження, інформує поліція Волині.

Автопригода трапилася близько 12 години.

За кермом «УАЗу» перебував 59-річний житель Луцького району. Водій не надав перевагу у русі маршрутному таксі «Богдан», під керуванням 40-річного лучанина. Транспортні засоби зіштовхнулися. Від удару автомобіль «УАЗ» відкинуло і він врізався у легковик «Volkswagen Passat», за кермом якого перебував 61-річний житель обласного центру. Усі транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Внаслідок автопригоди травмувалося п’ятеро пасажирів маршрутного таксі. Ніхто із постраждалих не госпіталізовувався.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 23 Серпня 2019 17:57
А чому не працював Світлофор?
max Показати IP 23 Серпня 2019 20:00
(порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Яка смерть??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus