USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Подружжя студентів-стрільців з Луцька вибороло 5 золотих медалей

16 Травня 2017 20:27
Літній Чемпіонат України зі стрільби кульової серед спортсменів з вадами слуху приніс чергове золото в скарбницю перемог молодому подружжю стрільців, студентам Академії рекреаційних технологій і права, Олександру Колодію та Світлані Яценко, інформують у прес-службі Академії.

Три золоті медалі здобув Олександр Колодій – студент 2 курсу напряму підготовки «Туризм», заслужений майстер спорту України.

Його дружина, студентка 3 курсу напряму підготовки «Здоров’я людини», майстер спорту України міжнародного класу Світлана Яценко виборола дві золоті медалі.

Олександр Платонов, заслужений тренер України – наставник стрільців, тренерський підхід якого завжди допомагає налаштуватись спортсменам на перемогу.

Олександр та Світлана постійно тішать своїми спортивними успіхами навчальний заклад – Академію рекреаційних технологій і права, Волинь та всю Україну. В їхніх можливостях ніхто не сумнівається, адже свій спортивний професіоналізм вони постійно підтверджують своїми здобутками.

Президент України нагородив волинських стрільців орденами «За заслуги» за вагомі досягнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus