USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подвійний гумор їде до Луцька

14 Жовтня 2009 17:12
Відомі російські гумористи брати Пономаренки вперше приїдуть з концертною програмою на західну Україну. Організатори запевняють: такого по телебаченню не покажуть. Це буде справжній ексклюзив. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
26 жовтня брати Пономаренки привезуть до Луцька концертну програму «Подивися на себе». Гумористи будуть «стібатися» з політиків, артистів, співаків і навіть з колег по сцені.
Микола Орешко, директор Рівненської обласної філармонії, яка є організатором виступів, запевняє, що в програмі будуть показані номери, які ніколи не входили до телевізійної трансляції.
Луцьк стане другим містом у гастрольному турі артистів по західній Україні. Російські гумористи обіцяють близько двох годин жартів. Опісля виступу, як повідомили організатори, брати влаштують автограф-сесію та неформальне спілкування з глядачами.
Ціни на концерт демократичні - від 40 до 150 гривень. Відбудеться вечір гумору 26 жовтня о 19.00 у приміщені кінотеатру «Промінь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus