USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Подзвонила у міліцію і сказала: «Я вбила чоловіка»

8 Вересня 2010 16:56
Днями у черговій частині Горохівського райвідділу УМВС пролунав дзвінок. У слухавці черговий почув схвильований заплаканий жіночий голос і слова: «Я вбила чоловіка...»

33-річна Тетяна Н., проживаючи у селі Старики, що на Горохівщині, завжди односельчанами характеризувалася з хорошої сторони. Мати двох діток, працьовита, охайна, привітна. Ось тільки з чоловіком не повезло у житті.

37-річний Володимир уподобав Тетяну, будучи ще юним хлопцем. Довго не думав і запропонував одружитися. У сім’ю прийшло поповнення – народився син, пізніше – й донечка. Чоловік у сім’ї «душі не чаяв». Працював з ранку до смерканку, заробляючи євроремонтами. Усі в окрузі говорили, що таких «золотих рук», як у Володимира, треба ще пошукати. З нічого міг зробити таку красу, що очі розбігались. Увечері, після закінчення роботи чимдуж мчав додому, аби побачити діток та кохану дружину. Одним словом – зразкова сім’я, що й казати. Та недовгим те щастя було.

Згодом Тетяна почала спостерігати за Володимиром дивну поведінку. Чоловік інколи вертався додому захмелілий, а то й, бува, принесе із собою пляшчину і при вечері вип’є. А як відомо, горілка до добра не приведе. От і почав лаяти дружину, дітей. А згодом перейшов і до рукоприкладства.

Мати Тетяни Софія Григорівна розповідає, що не мала уже сили на все те дивитися. Каже, що бувало – серед ночі телефонує дочка, плаче, просить про допомогу: Володимир знову побив усю сім’ю.

А сусіди уже звикли до таких подій. Як тільки чули плач та вереск дітей, то відразу забирали Тетяну до себе ночувати.

– У кого тільки вона, бідолашна, не була. Колись приїхала до них, а дітлахи поховались у кущах, сидять як мишенята і тихенько хникають. Питаю, чого, а вони мені – тато вигнав, додому не підемо, бо боїмося, – розповідає пані Софія.

Того вечора жінка повернулася додому зі знайомими. Вирішили погостювати у Тетяни з Володимиром. Посиділи, випили та й порозходились по домівках. І тут почалось... Володимирові щось не сподобалось у діях дружини, і він кинув їй у голову чашку. Між подружжям почалася сварка. Лаялись, як кіт із собакою. Не витримавши грубих слів та побоїв, Тетяна вхопила на столі кухонний ніж та встромила у груди чоловіка. Володимир похитнувся і впав. Як констатують правоохоронці, смерть настала відразу. Ніж пройшов крізь серце.

Рідний дядько Тетяни у розмові з журналістами сказав тільки одне: «У цій сім’ї давно повинно було щось трапитись... Воно до того йшло. Або він, або вона...»

Тетяна наразі затримана. Перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Горохівського райвідділу УМВС України у Волинській області. У вчиненому кається. Каже, що не мала на меті вбивати чоловіка.

– Краще б він пішов до іншої... я стерпіла б. Тільки б залишився живим, – зі сльозами на очах розповідає жінка.

Наразі правоохоронцями за даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тепер долю громадянки вирішуватиме суд. Єдине, що викликає жалість – це діти. Мало того, що малеча натерпілася вдосталь, так тепер ще й може залишитись без материнської ласки і турботи.

Юлія СІЛІЧ, ВЗГ УМВС України у Волинській області
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus