USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Пояснили, чому лучани 10 діб сиділи без гарячої води

21 Січня 2020 13:24
У період новорічно-різдвяних свят працівники ДКП «Луцьктепло» ліквідовували пориви та аварії, спричинені зношеністю теплових мереж і мереж гарячого водопостачання.

Про це йшлося 21 січня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

На розгляд комісії мешканці квартир №38, 52, 67, 82, 97, 112, 127, 142 та 157 будинку №10 на вулиці Кравчука підготували звернення, у якому зазначили, що протягом тривалого терміну (більше 10 діб) в їхніх помешканнях немає гарячої води.

«Просимо вжити заходи для усунення першопричин проблеми. Звернення мешканців до представників «М.Ж.К.» поки не дали жодних результатів», – вказали лучани.

Як пояснив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський, зношеність теплових мереж і мереж гарячого водопостачання періодично спричиняють пориви та аварії.

«Якраз у святковий період підприємство працювало над ліквідацією аварійних ситуацій на теплових мережах, через які забезпечуються послуги централізованого опалення. Це багатоквартирні будинки на Кравчука, Відродження, Мамсурова, Ковпака та низка об’єктів індивідуальної забудови», – сказав Іван Скорупський.

Він зазначив, що на вулиці Кравчука, 10 ліквідовували витік із мережі гарячого водопостачання. І після виконання всіх робіт скарг від мешканців немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus