USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Пояснили, чому в луцьких тролейбусах не працюють кондиціонери

7 Липня 2023 16:35
Кондиціонери в деяких нових тролейбусах у Луцьку не працюють, оскільки виробник відразу не налагодив системи охолодження в транспортних засобах. Нині він проводить ці роботи.

Про це 7 липня під час обговорення вартості проїзду в тролейбусі розповів виконувач обов’язків директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Анатолій Миронюк.

Читати ще: Шість гривень – нелогічний і збитковий тариф: у Луцьку зросте вартість проїзду в тролейбусі

«У лютому 2022 року ми отримали партію тролейбусів – 17 одиниць. На превеликий жаль, системи кондиціонування в них були неналагоджені. Тому, відповідно до умов контракту, підприємство-виробник працює над налагоджуванням цих систем. Кілька тролейбусів уже відлагодили і вони зараз працюють із системами охолодження.

Нам надходили поодинокі скарги від пасажирів про те, що в тролейбусах немає кондиціонування. Натомість як компенсатор, як альтернативу ми видали попередження про те, що водій тролейбуса зобов’язаний на кожній кінцевій зупинці перевіряти, чи відчинені кватирки. Розмір кватирок дуже великий. І якщо їх відчинити, охолодження в тролейбусі буде вистачати. Так буде доти, доки підприємство-виробник не відрегулює системи кондиціонування на нових тролейбусах», – сказав Анатолій Миронюк.

Читати ще: «Хочемо, щоб тролейбус у Луцьку був, як метро в Києві»: на Винниченка прокладуть нову кабельну мережу

Як додав директор департаменту економічної політики Борис Смаль, оскільки цю партію з 17 нових тролейбусів Луцьк отримав узимку, налаштувати системи кондиціонування в транспорті відразу не було технічної можливості.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Богдан Показати IP 7 Липня 2023 16:55
Отримали в кишеню та й підписали акт прийняття з непрацюючими кондиціонерами…
Анонім Показати IP 7 Липня 2023 17:28
Про які "деякі" тролейбуси мова? Я ще в жодному не побачив...ні одного разу. Просто відкрити вікно інколи буває за щастя...
Байден Показати IP 7 Липня 2023 17:45
У тролейбусах ще так собі... Можна хвіртку відкрити або люк. А ось у автобусах справжня стайня, люди не миються, бо Луцьктепло вимкнуло гарячу воду, вікна не відкрити бо не передбачено - а кондиціонери не працюють. Просто жах !!!
Лучани Показати IP 7 Липня 2023 17:55
То все ля-ля ! Акти технічного стану, акти прийомки - передачі, і т. д. і т. п. Хто підписував фінансові документи, чи вся сума була проплачена, якщо були такі недоробки, хто випускав на лінію оті нанотехнольогії з широко привідкритими хфорточками ? Чого лучанам втирали про випуски на лінію вітчизняного продукту під фанфари !? А тепер, як компенсатор, як альтернатива - службове розслідування і дисциплінарна відповідальність ! Луцьк же найприємніше місто ? Виборці беруть на контроль !
Правдоцинік Показати IP 7 Липня 2023 18:29
Лікуватись вам не потрібно. Вдівайте памперс і ходіть. Приблизно так. Або: біжіть за тролейбусом і буде вам свіже повітря.
Лучанин Показати IP 7 Липня 2023 18:31
"Як додав директор департаменту економічної політики Борис Смаль, оскільки цю партію з 17 нових тролейбусів Луцьк отримав узимку" - узимку 2022 року! Зараз 2023, більше року пройшло, були весна, літо, осінь і знову весна. За кого людей маєте?
Александр - 1 Показати IP 7 Липня 2023 20:38
За 6 гривень ще й хочуть кондиціонер?! Мабуть така логіка в директора тролейбусів..
тралік з форточкою до Александр - 1 Показати IP 8 Липня 2023 10:14
та і по 8 не буде нічого) їм і 14 дери, всеодно нічого не робить)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus