USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чому у Луцьку по Соборності тріщить міст

12 Квітня 2016 09:44
Шов на шляхопроводі по проспекту Соборності лишатиметься відкритим до середини травня.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 12 квітня.

Заступник директора департаменту ЖКГ міськради Микола Осіюк зазначив, що ситуація щодо шляхопроводу по проспекту Соборності – неоднозначна. Так, посередині моста є температурний шов, який повинен був звужуватися під час нагрівання, а мастика з нього мала б виходити назовні. Щодо питання проводили дві наради, викликали проектантів. Виявилося, що мастику залили надто міцно, тож вона почала підривати асфальт. Зараз її вийняли і до середини травня шов повинен лишатися відкритим. Після того як міст нагріється і плити його зійдуться, мастику знову заллють. Це зроблять за рахунок виконавців робіт, адже на виконані роботи існує гарантія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ХХХ Показати IP 12 Квітня 2016 10:38
Оце люди якісно працюють. 9 місяців ремонтували і ще й налажали.
до Х до ХХХ Показати IP 12 Квітня 2016 11:44
ти не Х.ти повний д*біл-,,БУДІВЕЛЬНИК,,
ХХХ до до Х Показати IP 12 Квітня 2016 14:03
Відразу видно високоосвічену і головне культурну людину! Ви напевно саме над даним об'єктом працювали. Як кажуть "правда очі ріже"! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus