USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Покарають волинянина, який насмерть збив чоловіка та заховав тіло

3 Січня 2018 17:16
Судитимуть винуватця ДТП у селі Лище Луцького району, який сховав тіло потерпілого. Пригода сталася 27 листопада 2017 року, повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

27-річний місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за кермом автомобіля "Dodge Caravan" біля млина у рідному селі наїхав на 49-річного односельця, а тоді сховав його тіло при дорозі в кюветі неподалік автодороги "Луцьк-Дубно".

Як повідомила заступник керівника Луцької місцевої прокуратури Людмила Новік, обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення чоловіком правил безпеки руху, що спричинило смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 286 КК України), скеровано до суду для розгляду по суті.

Відтак суд вирішить подальшу долю обвинуваченого, який щиро розкаявся у скоєному та активно сприяв розкриттю злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus