USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Покарання за участь у війні: Anonymous заявили про успішну атаку на урядові сайти Білорусі

30 Травня 2022 11:56
Хакери Anonymous повідомили про успішну атаку на білоруські урядові сайти. Таким чином режим Лукашенка покарали за участь у війні проти України.

Низка сайтів відомств режиму самопроголошеного президента Олександра Лукашенка тепер просто не працюють. Зокрема йдеться про сайт адміністрації Лукашенка, МЗС, мін'юсту, міністерства освіти та інших відомств, повідомляє 24 канал.

Крім зазначених сайтів відомств, не працюють сайти уряду Білорусі, міністерства економіки, міністерства архітектури та будівництва, міністерства внутрішніх справ, міністерства праці, міністерства енергетики, міністерства культури, міністерства інформації та інших.

Хакери Anonymous пояснюють атаку тим, що це покарання для білоруського режиму за участь у війни проти України.

«Масована атака Anonymous проти білоруського уряду за причетність до вторгнення в Україну. Усі їхні найбільші урядові вебсайти – офлайн», – йдеться у повідомленні.

Варто додати, що з початком повномасштабного вторгнення Росії до України хакери Anonymous оголосили кібервійну країні-агресорці та вже неодноразово атакували сайти російських відомств та установ й зливали дані в мережу. Наприклад, отримали доступ до системи відеоспостереження Кремля, оприлюднили інформацію про 120 тисяч російських солдатів, які беруть участь у війні з Україною, зламали базу даних благодійного крила РПЦ і злили в мережу 15 гігабайтів інформації.

Також Anonymous атакували сайт російського «Сбербанку» та зламали російський відеохостинг RuTube. Крім цього, хакери оприлюднили базу електронних листів російського уряду. Зокрема там є 230 тисяч повідомлень від російського мінкульту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus