USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Показали, як у Луцьку знищують рекламу наркотиків на будинках

8 Липня 2022 13:21
7 липня відбувся вже другий у поточному році рейд з нейтралізації наркотичної реклами на вулицях міста Луцьк. На сьогоднішній день значною роботою з ліквідації таких написів охоплено майже всю центральну частину міста.

Про це повідомили у міській раді.

Звісно, на цьому робота не припиняється, і вже сьогодні планують наступні рейди.

Вкотре нагадують громадянам: якщо Ви побачили такі написи на своїх приватних будинках чи ОСББ – посприяйте їх нейтралізації. Якщо Ви побачили такі написи деінде, можете написати на адресу [email protected] з поміткою «наркотична реклама» (із зазначенням адреси та фото) – і відповідні служби обов'язково ліквідують цей напис. Адже такі написи – не просто пошкодження фасаду та естетичного вигляду будинку. Наркотичні написи – це пряма реклама наркотиків, це «пропозиція», якою можуть скористатися в тому числі діти, підлітки, молодь.
У міськраді звертають увагу також на те, що фарби для даних рейдів підібрані відповідно до кольорової гамми фасадів будинків. Придбання фарб здійснено за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Звісно, це лише один з напрямків боротьби з наркоманією. Але один з важливих.
Спільні рейди проводяться силами: департаменту молоді та спорту Луцької ради, департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, КЗ «Луцький міський молодіжний центр», Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області, Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України, Управління патрульної поліції у Волинській області департаменту патрульної поліції, громадського формування з охорони громадського порядку «Дефендер» та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антикомуніст Показати IP 8 Липня 2022 13:48
Побудуйте такий рівень життя, щоб проблема наркоманії втратила значущість
Уася Показати IP 8 Липня 2022 13:56
Можна залучити до цієї справи - людей, які отримують допомогу по безробіття, а не поліції... не зажирно, за такуо зарплату - ходити і бавитись з балончиками?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus