USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Показник епідемії грипу на Волині досі високий

15 Лютого 2016 11:25
Епідеміологічний поріг на Волині перевищує норми на 34%. Медики фіксують спад захворюваності, втім, захворювання на грип та ГРВІ досі мають масовий характер.

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 15-го лютого.

Зі слів заступника голови обласної державної адміністрації, Світлани Мишковець, за минулий тиждень захворіли на Волині майже 10 тисяч осіб.

«Ми досі відслідковуємо ситуацію щодо захворювання на ГРВІ та грип. Захворювання досі на високому рівні й епідеміологічний поріг перевищено на 34%. Загалом, за 6-ий тиждень захворіли 9940 людей, що майже на 4,6 тисячі менше як за 5-й тиждень захворювань. Із тих, хто захворів за минулий тиждень, госпіталізували 400 осіб, 60% з яких – це діти до 17 років. Загалом, на Волині перехворіли 30% усіх дітей», - доповіла Мишковець.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ ВОЛИНЯНИ ПОМИРАЮТЬ ВІД ГРИПУ

Та додала, що найвищий рівень захворюваності в таких районах: Любомльський, Горохівський, Шацький, Камінь-Каширський.

Зниження захворюваності медики фіксують у Володимир-Волинському районі, а також у Луцьку і Нововолинську.

Загалом, із початку епідсезону, зареєстрували хворих понад 116 тисяч, а це 11% населення краю. З підозрою на грип померло 10 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Chili Показати IP 15 Лютого 2016 15:47
ХОДЯТЬ ПО ВУЛИЦЯХ ХВОРІ, смаркають,кашляють, сопляють,чхають.... НА РОБОТУ БАЧИШ НО БІЖАТЬ І ЩЕ КУДИСЬ по "своїх справах". А ВИ НЕ ДУМАЛИ,ЩО ЩЕ Є ЛЮДИ,які не хочуть захворіти через вас???? І що це за робота така куди хворими треба ходити??? В нас масово це, масово сунуться на ту роботу!!! С-ки це ще триватиме?????От тому і це все триває досі!Вдома треба хоча б тиждень посидіти. Як кашляє,то й рот не прикриє. Не народ,а стадо,чесно.... От маємо те,що маємо через Вас!!!! Може, пора подумати чи хоча б навчитися думати про ближнього свого, "віруючі" Ви мої????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus