USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поки «Волиньгаз» розбирається з «Укрнафтою», волиняни - без газу

16 Жовтня 2013 15:21
Мешканці Волині, які користуються скрапленим газом, ніяк не можуть отримати блакитне паливо. Тим часом, на підприємстві ПАТ «Волиньгаз», яке постачає людям скраплений газ, вину перекладають на «Укрнафту», - повідомляє «IA ZIK».
Згідно з інформацією, яку надали газовики, скраплений газ для забезпечення комунально-побутових потреб населення області закуповується ПАТ «Волиньгаз» на спеціалізованих аукціонах за цінами виробників.

«4 вересня 2013 року на Товарній біржі «Перша незалежна біржа» відбувся спеціалізований аукціон № 168-2 з продажу скрапленого газу для забезпечення потреб населення. На аукціоні, відповідно до договору купівлі – продажу між ПАТ «Волиньгаз», ПАТ «Укрнафта» та ТБ «Перша незалежна біржа», Публічним акціонерним товариством «Волиньгаз» був закуплений скраплений газ. Договірні зобов’язання з боку ПАТ «Волиньгаз» виконані в повному обсязі, однак, з невідомих причин ПАТ «Укрнафта» не проводить відвантаження закупленого об’єму скрапленого газу, призначеного для здійснення реалізації населенню Волинської області протягом вересня поточного року», – повідомили у «Волиньгазі».

За станом на вчора, 15 жовтня, спеціалізовані аукціони з продажу скрапленого газу для потреб населення на жовтень не проводились з невідомих причин.
«У зв’язку із неможливістю придбання та відсутністю скрапленого газу, придбаного на спеціалізованих аукціонах, ПАТ «Волиньгаз» змушене призупинити реалізацію даного енергоресурсу, що призводить до скарг з боку населення до державних органів», – повідомили на підприємстві.

Тим часом ПАТ «Волиньгаз» звернулось з листами до прем’єр-міністра Миколи Азарова та міністра енергетики Едуарда Ставицького, в яких повідомляє про проблему в отриманні та закупівлі скрапленого газу.

Газовики розраховують на виправлення цієї ситуації протягом найближчих 10 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 16 Жовтня 2013 17:14
Як то може бути в державі "з невідомих причин"? Може інше - КОРУПЦІЙНА схема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus