USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нардеп Поляков вніс заставу у понад 300 тисяч

25 Липня 2017 16:31
Народний депутат Максим Поляков вніс призначену судом заставу у 304 тисячі гривень.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Законослухняний громадянин вніс заставу», - написав депутат і додав копію відповідного платіжного доручення на користь Держказначейства.

Документ датований 25-м липня. Призначення платежу: «Внесення застави за Полякова М.А.», сума платежу: «304 000 грн».

Також Поляков сплатив 750 грн комісії за перерахування коштів. Це відображено в меморіальному ордері, що додається.

Максим Поляков є фігурантом справи щодо незаконного видобутку бурштину. Крім нього у «бурштиновій справі» фігурує народний депутат Борислав Розенблат, із якого парламент теж зняв недоторканність.

Солом'янський районний суд Києва обрав для Полякова заставу розміром 304 тисячі гривень і зобов'язав носити електронний браслет, а також здати всі закордонні паспорти. 22 липня на депутата чекали в обласному відділенні поліції Черкаської області, аби вдягнути на нього детектор стеження, але той не з'явився, а його адвокати сказали, що Поляков і не збирається це робити. НАБУ заявило, що за відмову вдягати браслет відкриє проти депутата нове кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волиняка Показати IP 25 Липня 2017 17:19
А грошики то зідки..... Я так думаю, що дійсно законослухняний громадянин України якось живе чи існує на мінімальну пенсію чи мізерну зарплату. А даний пан який вніс таку шалену заставу. враховуючи його молодий вік.... І тому відразу питання - як " він,, як себе називає , законслухняний " громадянин зміг накопичити такі гроші...Короче - здлодюга і барига цей депутат !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus