USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Поляки профінансують ремонт укриттів у школах на Волині

20 Липня 2022 08:33
За допомоги та фінансування польських партнерів Konwent Współpracy Samorządowej Polska-Ukraina у Володиирському районі приступають до втілення в життя проєкту «Укриття».

Про це інформує Буг.

Його мета – підтримати навчальні заклади щодо облаштування укриттів, адже це питання є важливим в час війни, повідомляють у фейсбуці Асоціації місцевого самоврядування “Прибужжя”.

Крім того, з 1-го вересня розпочати офлайн-навчання зможуть лише в тих навчальних закладах, де є повністю облаштовані укриття для школярів.

«Не можна позбавляти дітей можливостей живого спілкування з однолітками і розвитку в соціумі», – йдеться у повідомленні.

У рамках проєкту до кінця літа планують допомогти з облаштуванням таких укриттів у школах Нововолинська (7 закладів), Володимира (4), а також у Головному, Устилузі, Поромові, Литовежі та Вишневі.

Допомога надається в рамках проекту «Підтримка цивільного українського населення, яке проживає в Польщі та у Волинській області», що співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – Зміни в регіоні, яку реалізує Фонд Освіта для Демократії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вася Показати IP 21 Липня 2022 21:10
Добре було б щоб вони проконтролювали роботу-кошти,бо наші красти вміють,тим паче зараз!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus