USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На ремонт укриття у будинку дитини у Луцьку потрібно 70 тисяч гривень

11 Липня 2022 16:22
У Волинському спеціалізованому будинку дитини для дітей з ураженням нервової системи з порушенням психіки тривають ремонті роботи. Нині працюють над тим, щоб провести каналізацію в укритті.

Про це розповіла виконувачка обов’язків директора Тетяна Віговська, інформує Суспільне.

Нині у підвальному приміщенні працюють волонтери-майстри Камінь-Каширського вищого професійного училища. Чоловіки зачищають стіни, потім їх мають утеплити пінопластом, обшити плитами та пофарбувати, – говорить робітник Олександр Дмитрук.

У березні 19 вихованців закладу із 30 вивезли у Польщу. 10-ох дітей забрали батьки, одного малюка — всиновили. Зараз готуються до повернення вихованців, – каже Тетяна Віговська.

В укритті облаштовують запасний вихід, встановлюватимуть бойлер з теплою та холодною водою, робитимуть каналізацію, облаштовуватимуть унітази, рукомийники та ванну, – каже завідуючий господарством будинку дитини Ігор Сав'юк.

Роботи відбуваються завдяки благодійникам, грошей з обласного бюджету, на чиєму балансі будинок дитини, не були передбачені та поки що не виділялися, – каже Тетяна Віговська, – просять допомоги у небайдужих підприємців.

З її слів, на будівельні матеріали потрібно 70 тисяч гривень.

Тетяна Віговська говорить, що після закінченням воєнного стану діти з Польщі повернуться в Україну. Заради їхньої безпеки у приміщенні має бути укриття, в якому буде безпечно перебувати і вихованцям, і вихователям впродовж тривалого часу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus