USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Поліном вирішував конфлікт: за жорстоке вбивство волинянин проведе у в’язниці понад 7 років

8 Січня 2022 17:59
Злочин стався на Горохівщині у 2019 році: під час чаркування чоловік до смерті побив знайомого.

За це, згідно з рішенням Горохівського районного суду, чоловік проведе понад сім років у в’язниці.

22 квітня пообіді двоє знайомих під час чаркування в будинку одного з них посперечалися. Господар схопив поліно та почав ним бути гостя в голову, груди, по ногах і руках. Постраждалий без свідомості впав на підлогу, а фельдшерка, яка прибула на місце події, констатувала смерть чоловіка.

У суді обвинувачений визнав свою вину частково. Як розповів, того дня вони нібито із приятелем жартували, і той сам спіткнувся, впав та вдарився головою.

Натомість судово-медичка експертиза показала, що постраждалий помер внаслідок закритої тупої травми грудної клітки – забою серця.

Тож суд, дослідивши усі обставини справи, визнав підозрюваного винним в тому, що він умисно наніс тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть постраждалого. За цей злочин волинянин проведе за ґратами 7 років та 6 місяців.

Крім того, він має сплатити сестрі загиблого 50 000 моральної шкоди.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Т Показати IP 9 Січня 2022 18:39
Справедливе рішення суду! Накоїв, відповідай!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus