USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Поліська регата» кличе екстремалів водного туризму

1 Липня 2017 16:41
8-9 липня 2017 року на території національного природного парку «Прип’ять-Стохід» (Волинська область Любешівський район) відбудеться щорічний міжнародний фестиваль з екстремального водного туризму «Поліська регата», повідомляють організатори.

Два дні незабутніх подій, серед яких:

- змагання на байдарка-двійках по трасі: І етап: річка Стохід (смт. Любешів(старт) – с. Сваловичі (проміжний фініш);

ІІ етап: р. Прип’ять (с. Сваловичі (старт) - с. Люб’язь (фініш).

На трасі змагань на учасників чекає дві зони з туристичного орієнтування. За взяття КП буде відмінусовуватись загальний час!

- змагання на байдарках двійках (змішаний екіпаж чоловік + жінка) на короткій дистанції; - змагання на дерев'яних веслових човнах на короткій дистанції; Крім того відбудеться низка культурно-спортивних заходів.

Під час заходу, кажуть організатори, ви зможете поспілкуватися з природою, поринути у лагідні води озера Люб’язь і пройти привабливим маршрутом в заплутаних протоках Стоходу і Прип’яті. Спортивний дух змагань, екстрим, романтику подорожей і справжні пригоди гарантують!

Усіх прихильників активного відпочинку і спортивного туризму запрошують взяти участь у міжнародному фестивалі «Поліська регата» та отримати заряд бадьорості, насолодитися справжньою перлиною Волинського Полісся.

Детальніше про захід - за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus