USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Поліція накриває штаби Порошенка за підкуп. Прокуратура – проти

22 Лютого 2019 11:51
Інформація про масовий підкуп виборців штабом кандидата в президента Петра Порошенка знаходить все більше підтверджень, пише Facenews.

Вчора, 21 лютого, в Сумах поліція накрила штаб одного з кандидатів в президенти, в якому, імовірно, роздавали кошти для підкупу виборців. Були затримані 2 громадянина, жителі Києва та Нікополя. За інформацією «Української правди» йдеться про штаб Петра Порошенка.

Однак уже через кілька годин після затримання, у відділення поліції навідалися прокурори, що порушили кримінальне провадження за перевищення службових повноважень.
Як пише народний депутат Антон Геращенко, на порятунок затриманих громадян по команді з Києва кинулися місцеві прокурори і співробітники СБУ. У результаті без рішення суду ввечері цього ж дня прокуратурою проводився обшук у кабінетах працівників карного розшуку.
Прокоментував пост Антона Геращенко і відомий журналіст, головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов.

«БПП, очевидно, повторює технології Чернігова. Новина хороша особливо тим, що адмінресурс на цих виборах перестав бути монополією президента. Будемо чекати суду, дуже хочеться подивитися відео затримання, героїв цієї драми, ну і гроші вилучені», - пише Бутусов.

Пізніше Бутусов написав в Фейсбук подробиці події випадку:
Нагадаємо, вчора після рішення Юрія Луценка про зміну групи прокурорів по одному з кримінальних проваджень, по всій Україні, в тому числі у Запоріжжі, пройшли обшуки у агітаторів Юлії Тимошенко, а в СБУ традиційно заявили про «руку Москви» перед виборами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 22 Лютого 2019 19:37
Аваков робить ставку на Тимошенко?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus