USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поліція пів року не може знайти авто для слідчого експерименту, – вдова журналіста Юрія Яцюка

25 Листопада 2019 22:26
Для проведення слідчого експерименту вже понад пів року слідчі не можуть знайти машину такої ж моделі, яка збила на смерть відомого волинського журналіста Юрія Яцюка.

Про це повідомила дружина загиблого Ольга Яцюк у фейсбуці.

«Знову піднімаю важливе для моєї родини питання щодо розслідування смертельної ДТП, у якій ще 8 березня 2019 року в селі Струмівка Луцького району загинув мій чоловік Юрій Яцюк.

Нещодавно журналісти ТРК «Аверс» та інші видання висвітлили інформацію про бездіяльність прокуратури та зволікання з розслідуванням цієї кримінальної справи з боку поліції. Тепер виявляється, що це я сама з неповнолітнім сином маю шукати схожий на той автомобіль, який збив мого чоловіка Юрія Яцюка, для проведення слідчого експерименту...

Що ж це таке, де я маю знайти таку машину? Чому цього не зробили правоохоронці, маючи доступ до бази даних всіх зареєстрованих в Україні автомобілів?» - бідкається Ольга Яцюк.

Як пояснюють правоохоронці, саме через відсутність схожого автомобіля, зі слів жінки, і відтягується проведення слідчого експерименту.

«Уже невідомо, на скільки воно відтягуватиметься далі… Тому прошу: зголосіться, хто має свій автомобіль або знає власника іншого автомобіля «Volkswagen Golf», універсал, темно-синій колір, 1993-1996 років випуску», - звертається за допомогою жінка.ДТП, у якій загинув відомий волинський журналіст ТРК «Аверс» Юрій Яцюк, сталася ввечері 8 березня 2019 року в селі Струмівка поблизу ресторану «Альтаміра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Листопада 2019 10:02
це не заважає подати до суду позов про стягнення збитків як до власника джерела підвищеної небезпеки, а слідчий експеримент це проблема слідчого і в нього є строки розслідування...
ігор луцький до Анонім Показати IP 26 Листопада 2019 10:38
А яке стягнення збитків без встановлення судом всіх обставин дтп і винуватця?Цікаво.
121 до Анонім Показати IP 27 Листопада 2019 14:28
це проблема влади! якби камери були на кожному кроці, як за кордоном, то винуватець вже давно був би в суді!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus