USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Поліція розшукує злочинця, який втік з-під варти на Рівненщині

30 Січня 2016 10:41
З Клеванської лікарні утік ув’язнений Городоцького виправного центру. Відсидіти йому залишалося ще рік. Про це повідомляє агенція новин «Рівне Інформаційне» з посиланням на прес-службу пенітенціарної служби.

Днями засуджений покинув виправну колонію, аби отримати медичну допомогу медиків у Клевані. Проте, після перевірки працівників центру виявилося, що чоловіка у закладі немає.

Відразу було оголошено скликання особового складу установи та організовано розшук засудженого. В ході проведення першочергових розшукових заходів «по гарячих слідах» виявити втікача не вдалося.

Про випадок повідомлено правоохоронцям і наразі чоловіка розшукує поліція.

«Засуджений він за статтею 186 частиною другою, тобто за грабіж. Кінець строку у у нього мав би бути в кінці 2017 року. У в’язниці він з 2013, а у Городоцькому виправному центрі з серпня 2015 року», розповіла працівник прес-служби пенітенціарного управління у Рівненській області Марія Панчелуга.

Довідка:

Простакішин Віктор Володимирович, 04.12.1971 року народження, уродженець села Христинівка, Христинівського району Черкаської області, мешканець села Мар’ївка, вулиця Котляра, 28, Ленінського району, АР Крим, українець, громадянин України, з середньо-спеціальною освітою, не працював, не одружений, раніше судимий.

Особливі прикмети: зріст – 173 сантиметрів., волосся – темно-русе, очі – карі. Татуювання – на плечі лівої руки «Пентограмма і диявол», на середньому пальці лівої руки «Перстень».

Був одягнутий: Куртка осіння темно-синього кольору, брюки темного кольору, взуття темного кольору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 30 Січня 2016 14:13
Дурень! не міг досидіти ще рік. тепер буде наднормова відсидка...
Хрен собачий до Анонім Показати IP 30 Січня 2016 15:02
Не буде...Якщо проскочить непомітно до Криму, де він проживає, то ще й буде героєм в себе вдома. :)
Микола Показати IP 30 Січня 2016 18:56
Типова бандитська морда
ЄвроЛучанка Показати IP 31 Січня 2016 20:36
Шановні журналісти, візьміть мене до себе редактором, бо я ваші статті перечитаую і диву даюсь, правда.... Отож: Відсидіти йому залишалося ще рік. Кінець строку у у нього мав би бути в кінці 2017 року.... Ваші вчителі математики плачуть гіркими сльозами. Зжальтеся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus