USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пожежа в Кемерово: РФ оголосила в розшук українського пранкера

29 Березня 2018 08:58
Українського пранкера Микиту Кувикова, відомого в мережі як Євген Вольнов, оголосили в міжнародний розшук через заяви, що під час пожежі в ТЦ «Зимова вишня» в російському Кемерово загинули близько 300 осіб.

Про це з посиланням на прес-секретаря Басманного суду Юнону Царьову, повідомляє "Інтерфакс".

"Кувикова оголошено постановою слідчого в міжнародний розшук", – повідомила вона.

За словами Царьової, згідно з клопотанням слідчого, пранкеру заочно пред'явлено звинувачення за статтею 282 Кримінального кодексу РФ (розпалювання ненависті або ворожнечі). Тепер Вольнову загрожує штраф у розмірі від 300 до 500 тисяч рублів або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Царьова додала, що Басманний суд санкціонував арешт Кувикова. Термін арешту пранкеру становить два місяці з моменту екстрадиції або затримання на території Росії.

Сам Вольнов заявив, що цифра щодо 300 загиблих була взята, враховуючи аналіз кількості місць у кінозалах.

Нагадаємо, напередодні у Слідчому комітеті Росії заявили, що український пранкер Євгеній Вольнов буцімто поширював неправдиву інформацію про 300 загиблих під час пожежі в Кемерово задля дестабілізації ситуації в регіоні.

Пожежа у російському місті Кемерово спалахнула 25 березня. За словами очевидців, не спрацювала ні сигналізація, ні система оповіщення. За попередньою версією, вогонь спалахнув у дитячій батутній кімнаті. Кількість загиблих під час пожежі сягнула 64-ох осіб, серед них понад 40 дітей.

Євген Вольнов (справжнє ім'я Микита Кувиков) - український пранкер, що прославився безліччю телефонних розіграшів в Інтернеті, більшість з яких мають політичний характер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Степан(Крымчанин) Показати IP 29 Березня 2018 09:29
Те що цей пранкер повідомляв про кількість нібито загиблих, це одне. Головне те що архіцинічно називав загиблих дітей -це друге. Послухайте його і все стане на свої місця. Хоча вже є інфа про те, що йому вже "пояснили" як не треба ставитись до загиблих дітей. Довго він не проживе.
123 до Степан(Крымчанин) Показати IP 29 Березня 2018 11:57
Ботоксний презерватив просто напросто переводить увагу з себе і бояр. Архіцинічно, це коли для прикладу, на питання, що сталось з підлодкою "Курск", відповідь - "она утонула", і коли вдів загидлих підводників з цієїж лодки воно називає "десятидолларовыми праститутками". Оце архіцинічно. А В ДАНОМУ ВИПАДКУ ЗАДИМІЛО В ПУЙЛА, ОТ ВОНО Й ПЕРЕВОДИТЬ УВАГУ З СЦАРЯ І БОЯР.
321 до 123 Показати IP 29 Березня 2018 12:30
Тобі кісельов це розказав?Все одно йому кранти.
Кеша Показати IP 29 Березня 2018 09:58
За його голову назначено нагороду 12млн. рублів.Так що здадуть свої же.
Рома до Кеша Показати IP 29 Березня 2018 12:03
Цю винагороду дють за те що ти його приведеш в поліцію на території РФ, а то трохи проблематично зважаючи що він в Україні ніби як. Не здається? А взагалі послухай його пранки - зрозумієш що на Кавказі наприклад побільше дадуть за цього кадра. Хотіли би - знайшли давно, там і до Кемерово було за що.
Кеша до Рома Показати IP 29 Березня 2018 12:35
Цю винагороду дають,і не важко де він знаходиться,хоч під землею.Надю тоже знайшли і самі привезли.
Ваня Показати IP 29 Березня 2018 10:03
Теперь Вольнов репу чешет . Конечно он перед друзьями бахвалится , но страх гадюкой заполз в его душу .
хехъ Показати IP 29 Березня 2018 16:44
писали что кадыровцы на заметку взяли... думаю, после британских проблем, вряд ли дадут отмашку. или путен решил на послах экономить?
Василий Алибабаевич Показати IP 3 Квітня 2018 16:21
То, что погибли десятки людей, в основном дети, - мало волнует российских чиновников? Главное, что злой хохол цифру преувеличил?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus