USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція у Луцьку не може закрити жоден ігровий заклад

13 Червня 2017 09:26
Із закладами, що створюють серйозну соціальну проблему, працівники Нацполіції наразі борються, лише складаючи адміністративні протоколи.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 13 червня.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зауважив, що два місяці тому писав звернення щодо боротьби з гральним бізнесом у Луцьку. З його слів, наразі гральний бізнес заселив місто і фактично немає жодної вулиці, де б не було гральних закладів.

Він запитав представника Луцького міськвідділу Нацполіції Федора Дроздіка щодо роботи, яку ведуть у цьому напрямку. Так, окрім того, що це незаконно, гральні заклади є серйозною соціальною проблемою, адже їхніми відвідувачами є неповнолітні, які влазять в борги і потім намагаються покінчити життя самогубством, не в змозі віддати борги, пенсіонери, які витрачають всю пенсію протягом одного дня. На фоні ігрової залежності згодом розвиваються алкоголізм та наркоманія, тож виконувач повноважень міського голови поцікавився, коли у місті закриють бодай один такий клуб.

Заступник начальника сектору превенції Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Федір Дроздік відповів, що наразі в цьому напрямку працюють у сфері притягнення до адміністративної відповідальності, а саме забезпечення тиші в місцях, де працюють ці клуби. Нещодавно проводили відпрацювання спільно з представниками громадських формувань і склали 16 протоколів про адмінправопорушення за статтею 182.

Ігор Поліщук закликав організувати відповідні рейди муніципалів та службу у справах дітей на предмет куріння та виявлення у закладах неповнолітніх. Він відзначив, що складно зрозуміти, чому закрити ігрові заклади не можуть ані поліція, ані прокуратура, ані СБУ, адже ігровий бізнес в країні заборонений. Він пообіцяв повторно звертатися щодо вирішення цієї проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
888 Показати IP 13 Червня 2017 10:10
А що на це скаже Кічук?Чому він ,як начальник поліції не приймає ніякіх мір?
Патріот до 888 Показати IP 13 Червня 2017 14:38
Поліція тільки вміє протоколи складати і все!На більше вона не здатна!
Лучанин Показати IP 13 Червня 2017 11:19
"Він відзначив, що складно зрозуміти, чому закрити ігрові заклади не можуть ані поліція, ані прокуратура, ані СБУ, адже ігровий бізнес в країні заборонений"
СБУ Показати IP 13 Червня 2017 12:03
що ж тут розуміти... ??? коли бізнес кришується аваковим.. то як же його прикриють? вони його навпаки охороняють...
влад Показати IP 13 Червня 2017 18:33
про роботу грального клубу, по Відродження11 готові свідчити всі мешканці будинку. Вночі немає спокою жильцям. Таксі ,галас ,п,яні компанії,сморід,адже цілодобово курять в приміщенні , гуркіт автоматів.....Що нам робити ??? Поліція не реагує ,а на скаргу на горячу лінію міської ради ,була відповідь -тікайте в другу країну !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus