USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Поліція встановила особи викрадачів дитини на Волині

29 Грудня 2015 14:52
Правоохоронці встановили, що виконавцями замовлення з викрадення дитини були кияни.

Про це стало відомо під час прес-конференції тимчасово виконувача обов’язків начальника Головного Управління Національної поліції у Волинськійобласті Петра Шпиги сьогодні, 29 грудня.

Нагадаємо, 17 травня цього року на Волині невідомі особи викрали дитину. Так, стало відомо, що матір викраденого хлопчика - мешканка Володимира-Волинського, яка навчалася в Києві. Під час навчання познайомилася з громадянином Тунісу, куди потім пара переїхала на постійне місце проживання. Офіційно ці стосунки не були оформлені, але від цього цивільного шлюбу в січні 2014 року народилася дитина.

Мати згодом повернулася на територію України, а дитина залишилася з батьком, і мешкала до початку 2015 року на території Королівства Люксембург, де проживає також рідна сестра батька. У слідства виникли підозри, що матір незаконно перевезла її в Україну, а батько вирішив таким же чином сина повернути.

Правоохоронці з’ясували, що викрадений хлопчик не є громадянином України. А замовником викрадення офіційно визнано батька хлопчика. За місяць пошуків ані викрадачів, ані дитини не знайшли. Фото хлопчика були розіслані в усі аеропорти, порти, попереджені прикордонники та митники.

Згодом стало відомо, що хлопчика викрадачі переправили за кордон до батька. Мати хлопчика нині перебуває в Україні.

Зі слів Петра Шпиги, викрадачами виявилися мешканці Києва, які виконували замовлення за плату. Встановлених осіб, причетних до злочину, днями будуть оголошені в розшук.

Безпосередньо злочин вчинили 3 чоловіків, у яких був ще один спільник. Згідно з оперативними даними, злочинці знаходяться за кордоном, зокрема двоє з них – у Росії. Тож, поки немає можливості їх затримати, як і замовника викрадення – батька хлопчика, громадянина Тунісу, мешканця Люксембургу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Sieger Показати IP 29 Грудня 2015 16:09
І правильно зробив батько! Респект йому! Нехай дитина зростає в Люксембурзі, одній з найцивілізованіших країн світу, і буде щаслива! А ця мамочка вже зовсім дурепа! Як можна так ненавидіти свою дитину, щоб з Люксембурга забрати її до нашого болота?! До того ж хлопчик лишився з батьком, а він виховає з нього справжнього чоловіка, а вона виховала б чергового матусиного синка! В цьому закони Шаріату дуже правильні - син в першу чергу має бути з батьком, а не з мамою.
Анонім до Sieger Показати IP 29 Грудня 2015 16:57
Його батько за законами Шаріату виростить монстра,який прийде в Україну і вбиватиме своїх же родичів.Тебе теж не мине,не радій.Що ж тут доброго? А мати-дурепа.Скільки пишуть,скільки говорять,не доходить до людей.Жінок виганяють,а дітей не віддають,ісламізують.При чому тут Європа і той самий Люксембург?Бідна дитина.Бідна родина.А деякі ще тішаться з цієї ситуації.Жах.
Sieger до Анонім Показати IP 29 Грудня 2015 22:19
Мусульманин - не значить терорист-радикал. Туніс не належить до радикальних ісламських держав, державна релігія там - іслам сунітського варіанту. Це не радикальні шиїти, послідовники Таліба. А в Люксембурзі дитина зростатиме щасливою, на відміну від України. Так що все буде в хлопчика добре, дай Бог (чи Аллах) йому здоров'я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus