USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві академіка з Миколаєва

3 Вересня 2018 07:40
Правоохоронці затримали чоловіка 2 вересня. Підозрюваним виявився 25-річний житель Миколаївського району.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Миколаївської області.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві виявили мертвим професора місцевого Національного університету імені Сухомлинського, відомого на всю Україну академіка та дослідника Голодомору Миколу Шитюка. Чоловіка знайшли з ножем у спині.

Зазначається, що поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, у тому числі провели моніторинг великої кількості відеозаписів із камер відеоспостереження, розташованих у різних закладах у районі будинку, де було скоєно вбивство. Саме це і допомогло виявити особу зловмисника.

Мешканця Миколаївського району поліцейські затримали на зупинці громадського транспорту, коли той збирався їхати у місто.

"Зараз 25-річний чоловік затриманий у порядку статті 208 КПК України. З його слів, смертельні ножові поранення він завдав постраждалому через раптово виниклу сварку на ґрунті особистих взаємовідносин", – йдеться у повідомленні.

У прес-службі повідомили, що зловмисник забрав низку речей потерпілого.

Правоохоронцям вдалося вилучити знаряддя вбивства – ніж, який направлено на експертизу.

Слідчим відділенням Центрального відділу поліції проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками частиною 2 статті 115 КК України "Умисне вбивство", санкція якої передбачає покарання від позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років аж до довічного ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан (Крымчанин) Показати IP 3 Вересня 2018 08:04
Бред пишуть. Спочатку по тексту повідомляють-"Чоловіка знайшли з ножем у спині." І через декілька рядків-"Правоохоронцям вдалося вилучити знаряддя вбивства – ніж..." Це як зрозуміти-"вилучити"? Важко було витягнути?
АНАТОЛЬ_ Показати IP 3 Вересня 2018 09:44
Шо вони робити в той квартирi, яку академик зняв на 3 години? Чим там займалися? Якою наукою про голодомор
Реаліст Показати IP 3 Вересня 2018 11:34
Зрозуміло, якою наукою.... Особливо, якщо сварка на грунті особистих взаємовідносин.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus