USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Планував ще в квітні: шокуючі деталі про вбивцю 11-річної Даші Лук'яненко

4 Липня 2019 08:15
Підозрюваний у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко в Одеській області 22-річний Микола Тарасов планував злочин ще в квітні 2019 року, маючи намір зґвалтувати будь-яку дитину.

Про це свідчать дані, розміщені в Реєстрі судових рішень, передає РБК-Україна.

Так, Микола Тарасов на ґрунті постійної сексуальної незадоволеності вже давно замислювався про зґвалтування. Зазначається, що злочин він хотів зробити саме щодо неповнолітньої дитини.

Пізніше в поле його зору потрапила 11-річна Даша Лук’яненко, з якою він був знайомий, оскільки його сім’я торгувала на ринку поряд з батьками Даші. Також дівчинка стала жертвою гвалтівника і вбивці, оскільки часто ходила повз будинок Тарасова, і він був добре знайомий з її маршрутом.

У судовому рішенні сказано, що Тарасов «у червні 2019 року, точний час досудовим розслідуванням не встановлено, обрав останню як жертву свого злочинного діяння і став виношувати план реалізації його вчинення».

Тарасов покликав дівчинку зайти у двір, але від пропозиції піти в будинок дівчинка відмовилася і мала намір піти. Тоді він схопив її за руку, і дівчинка скрикнула. Затиснувши рукою рот, злочинець затягнув дитину в господарське приміщення за будинком.

Поваливши на підлогу, він почав бити Дашу кулаками в різні частини тіла, а потім затиснув рот пакетом. Коли дівчинка втратила свідомість від нестачі повітря, Тарасов, усвідомлюючи, що дитина жива і знаходиться в несвідомому стані, роздягнув її догола і хотів зґвалтувати. Але через «емоційне перезбудження» у нього нічого не вийшло. Розлютившись через «свою неспроможність», а також усвідомлюючи, що про його злочин стане відомо, якщо він відпустить Дашу, Тарасов вирішив вбити дитину.

Вбивця взяв гострий предмет і завдав кілька ран у шию, після чого Даша померла на місці. Зазначається, що за деякими даними, Тарасов використовував для цього викрутку.

Після скоєного злочинець вирішив ще й поглумитися над тілом дитини, помістивши його у вигрібну яму. Зануривши тіло Даші в нечистоти він приховав сліди свого злочину, після чого спалив одяг дитини і зачистив місце розправи.

Як повідомлялося, 11-річна Дарина Лук’яненко зникла вдень 13 червня дорогою на заняття танцями в смт Іванівка. З того дня дитину розшукували сотні людей – співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, у спецоперації було залучено водолазів та авіацію. 19 червня Лук’яненко була знайдена вбитою у вигрібній ямі. За підозрою у вбивстві дівчинки затримано 22-річного місцевого жителя Миколу Тарасова. Злочин попередньо класифіковано за ч. 4 ст. 152 (спроба зґвалтування неповнолітньої), ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство). Крім того, з огляду на факт знущання над померлою (вигрібна яма та ін.), справу відкрито за ст. 297 (наруга над тілом). Передбачається, що вбивство скоєно на сексуальному ґрунті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 4 Липня 2019 10:38
Ну и зачем такое животное судить и потом содержать ? А зная наши гуманные законы он еще и выйдет лет через 15. Мало одной девочки?
Анонім Показати IP 4 Липня 2019 11:15
Дійсно для чого тримати і кормити за наші гроші цю тварину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus