USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поліція затримала злочинну групу, яка обкрадала магазини Луцька, Волині та Рівненщини

1 Січня 2016 12:38
Поліцейські затримали групу серійних злодіїв, затримання відбулося у Ківерцівському районі. Спритники спеціалізувалися на крадіжках з магазинів. Затриманим оголосили про підозру у вчинені кримінального правопорушення та обрали міру запобіжного заходу – арешт.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Хлопці проникали до магазинів та викрадали з приміщень гроші, продукти харчування і інші товарно-матеріальні цінності. За неповних два місяці на території Ківерцівського району спритники встигли скоїти вісім таких крадіжок.

За скоєння крадіжок правоохоронці затримали трьох громадян 1971, 1977 та 1987 років народження, двоє з яких – мешканці Рівненської області. Усі троє раніше судимі, і разом відбували покарання у місцях позбавлення волі. Тож, відбувши строк, друзяки знову взялись за старе.

« Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України», – повідомив начальник Ківерцівського відділу поліції Олександр Басалик.

З його слів, усім трьом обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Вже відомо, що група скоїла низку аналогічних крадіжок на території обласного центру, Луцького району та Рівненської області. Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ас Показати IP 1 Січня 2016 13:22
А коли поліція затримає Романюка який обкрадає місто нехай запитають де цей комсомолець гроші взяв на бізнес??? Всі біди від ціх комуняк...
Ляшко до Ас Показати IP 1 Січня 2016 14:02
Оце правильно написав! Пиши ще - дуже помічне!
Справжній Ляшко до Ляшко Показати IP 1 Січня 2016 16:23
Який ти Ляшко? Скотиняка! Падлюка!
кот до Ас Показати IP 1 Січня 2016 16:07
-Хто винен? -Невістка! -Так її ж нема! -А оно плащ її висить.
Дончанин до кот Показати IP 1 Січня 2016 17:30
Иная версия этого же анекдота: - Хто набздів? - Невістка! Та її дома нема- вона жито жне. - Та відтуди вітер несе!
ТОМА Показати IP 1 Січня 2016 15:18
Хлопці, ви хоч раз біблію читали ? Вам всі винуваті . А почніть з себе. Робіть добрі діла а бог розбереться .
Анонім до ТОМА Показати IP 1 Січня 2016 17:33
На відміну від тебе - читали. Бо на цей час, згідно з біблією, нема різниці між праведниками та грішниками. Їх душі знаходяться в чистилище до Судного часу, який настана разом з завершеням цього світу, іншими словами, ніколи.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Січня 2016 18:20
Минусуючим, сколько колен, т.е. поколений евреев, после рождения Христоса может попасть в рай?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus