USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Хлопець, якого вразило струмом на вокзалі в Луцьку, у стабільно важкому стані

23 Жовтня 2020 18:38
Мама 15-річного підлітка, якого цієї ночі вдарило струмом у 25 000 вольтів на луцькій залізниці, розповіла, що син поліз на вагон, щоб вразити дівчину.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Підліток наразі у важкому стані. З відділення реанімації дитячої лікарні його перевезли до обласного опікового центру.

Усе сталося орієнтовно о 12-й ночі неподалік залізничного вокзалу Луцька. 15-річний Павло гуляв із дівчиною і виліз на один з товарних вагонів. Його вдарило струмом.

«При наближенні людини ближче 2 метрів до контактного дроту виходить дуга, яка вражає і проходить через тіло людини. Може бути до смертельних наслідків, тіло людини може згоріти повністю», – розповів заступник начальника залізничної станції «Луцьк» Павло Караїм. З його слів, після удару струмом, дівчина, яка була поруч з Павлом, викликала швидку.
Внаслідок удару струмом підліток обпік третину тіла. До лікарні його доставили у шоковому стані з електротравмою. «Енергія пройшла через все тіло практично, там уражена вся права сторона. На даний час стан дитини важкий стабільний, але про якісь перспективи надалі говорити ще рано, це буде в ході лікування», – розповів медичний директор обласної дитячої лікарні Ігор Дородних.

За фактом травмування підлітка на залізниці правоохоронці проводять перевірку та встановлюють обставини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2020 21:47
Вого неповнолітнє ходить поночі а куди дивляться батьки? Якісь елементарні правила безпеки обговорюються з дітьми?!
001 Показати IP 23 Жовтня 2020 22:00
У даному випадку хочеться сказати одне, дай Бог щоб вижив і жив нормальним життям. Однак, а де були його мізки, коли поліз на поїзд?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus