USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Він торкнувся провода і загорівся»: що відомо про стан підлітка, якого на Волині біля вокзалу вразило струмом

14 Серпня 2023 21:09
Ввечері 13 серпня біля залізничного вокзалу у місті Рожище 14-річний підліток отримав ураження струмом. Наразі школяр у лікарні, у нього – 70% опіків тіла.

Про це інформує Суспільне.

Як розповів завідувач оперативно-диспетчерської екстреної медичної допомоги Станіслав Лінік, виклик на лінію «103» надійшов орієнтовно о 19 годині. Медики, які прибули на місце, діагностували у хлопця важку електротравму.

До нещасного випадку компанія підлітків гуляла неподалік вокзалу. Один із них заліз на вагон.

«Він торкнувся провода і загорівся, обгорів. Тут кругом і знаки є, що не можна ходити по коліях, але дітям не заборониш, тим більше, що станція не обгороджена зі всіх сторін», – сказав черговий залізничної станції «Рожище» Святослав Іщук.
Василь Солодько – охоронець місцевої меблевої фабрики, що розташована навпроти вокзалу. Каже: вікна прохідної виходять якраз на той вагон, біля якого гуляли підлітки. Його колега, який 13 серпня був на зміні, бачив, як усе трапилося.

«На ньому (підлітку, – ред.) одяг горів. Діти стали кричати. Бо треба було гасити. Він підбіг, теж не хотів туди лізти, бо ж і його могло там бахнути. Він очухався, перевернувся, зліз на низ і визвали поліцію, медиків», – переповів розповідь напарника охоронець фабрики.
Зі слів чергового по станції, підлітки часто гуляють біля вагонів та пробують на них вилізти. «Тягне їх сюди. Канікули, нема куди подітися. Сидять на рампі, каву п’ють і на поїзд дивляться», – додав Святослав Іщук.

Наразі стан 14-річного підлітка, зі слів медиків, вкрай важкий. Хлопець зараз перебуває в обласній дитячій лікарні. Як розповіла керівниця медзакладу Ірина Горавська, медики діагностували у нього ураження 70% тіла.

В поліції нині з’ясовують всі обставини, сказав інспектор відділу моніторингу Луцького райуправління поліції Ігор Лівошук. Поки що слідчі кваліфікують кримінальне провадження як необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.
Зі слів Ігоря Лівошука, востаннє подібний випадок ураження струмом підлітка в області був на Луцькому залізничному вокзалі три роки тому. На станції «Рожище» – у 2013 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus