USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Полк «Азов» стане бригадою спецпризначення

18 Червня 2015 19:30
Полк "Азов" найближчим часом буде реорганізовано в бригаду спеціального призначення.

Про це повідомляє УП з посиланням на повідомлення в мікроблозі полку в Twitter.

"Якщо все буде добре, то найближчим часом полк "Азов" буде перетворений в окрему бригаду спеціального призначення", - сказав командир полку Андрій Білецький.

Він зазначив, що тоді буде можливість розширитися до 2,5 тисячі бійців.

"Повірте, вони у нас є. Величезна кількість української молоді хоче, рветься в "Азов". Але ми маємо закритий штат. Тобто ми не можемо набирати зараз людей", - сказав Білецький, підкресливши, що дуже важко нести моральну відповідальність за неоформлених хлопців.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що представництво полку "Азов" є і в Луцьку.

А на початку травня цього року минув рік відтоді, як 10 наших волинян, які склали основу правого руху в Луцьку, відправились у новостворений тоді батальйон ПСС "Азов". Хлопці були одними з перших, хто організовано, такою кількістю пішли добровольцями із заходу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 18 Червня 2015 19:34
коментар було видалено
Анонім Показати IP 18 Червня 2015 20:17
Узаконять по понятіях.
5.45 Показати IP 19 Червня 2015 02:24
Ось з кого потрібно брати приклад, а не гратися з воєнкоматом у хованки. Україну потрібно захищати! Пишаюсь, що живу поруч з такими людьми. Це справжні козаки! " Не бійся, хто б не стояв навпроти і скільки б їх там не було...Доведи, що немає боягузтва в твоїй породі". Іван Сірко.
123 Показати IP 19 Червня 2015 07:05
Хлопці дійсно молодці. Одні з найкращих. І командири бережуть своїх людей, не посилають на безглузду смерть. Ось з кого потрібно дійчно брати приклад. А гидоту всіляку і бруд виливають інші на них - лише від своїх заздрощів і безпорадності. Перемог хлопцям і поменше втрат. Ми з вами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus