USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Полонений підполковник Росгвардії закликав співвітчизників скласти зброю. Відео

26 Лютого 2022 14:24
Українські силовики затримали ще одного російського окупанта. Цього разу – підполковника Національної гвардії Росії, уродженця міста Кемерово.

Відео, на якому полонений просить вибачення в українців і закликає російських військових скласти зброю та припинити знищувати мирних громадян України, опублікувала СБУ.

Полонений спецпризначенець розповів, як під виглядом навчань у Білорусі готувалося вторгнення в Україну. Окупанти залучили велику кількість регіональних підрозділів Росгвардії, зокрема чеченців.

«Усього близько 2000-2500 службовців Росгвардії… Навчання розпочалися з того, що ми зібралися в місті Смоленськ, звідки вирушили в Малі Греблі Гомельської області Білорусі. Там ми розбили табір. Перед вильотом зі Смоленська у всіх вилучили мобільні телефони та посвідчення.

Легенду навчань нам ніхто не розповідав, але їх мета – бойове злагодження підрозділів Росгвардії.

Вранці 24 лютого наш командир віддав наказ: «Ми допомагатимемо Збройним силам РФ у захопленні території України, забезпеченні контролю над нею і придушенню можливого спротиву громадян України».

Уночі ми прибули до вже захопленої російськими силами ЧАЕС. Після цього нам дали завдання вирушати в напрямку Києва з метою захоплення. Під час руху наша колона потрапила під обстріл. Я отримав поранення й потрапив у полон», – розказав російський військовослужбовець.
Він попросив вибачення у громадян України за те, що росіяни віроломно зайшли на територію нашої держави.

«Ми до кінця не розуміли, куди їдемо, тому що наше керівництво надавало нам неповну інформацію. Нам довелося бути в невіданні фактично до кінця.

Також хочу звернутися до солдатів і службовців армії РФ, зокрема підрозділів Росгвардії, аби вони склали зброю і припинили планомірне знищення цивільного населення та військовослужбовців України, по суті нашої братської держави, й уникли загибелі, тяжкого поранення, щоб їх сім’ї не страждали вдома, а діти, дружини, батьки не зустрічали їх у цинкових трунах», – наголосив полонений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 26 Лютого 2022 15:56
приїхали з бацьківщини, їхали по Києву і не розуміли де їдуть. може йому мізки трохи вправити ?
На Показати IP 26 Лютого 2022 16:48
ЙУХ!
Анонім Показати IP 26 Лютого 2022 19:58
Ехали подавлять украинское сопротивление, но при этом ... НЕ ЗНАЛ, КУДА ЕДЕТ???? Кацапская лживая мразь!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus