USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Положинський у Луцьку розповів, як заробити ₴ 300 на мітингу. ФОТО

28 Листопада 2013 09:58
Ведучий вечірнього Євромайдану у Луцьку, який відбувся 27 листопада, лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський закликав музикантів не «бикувати» та бути толерантними.

Так, один із учасників музичних гуртів адресував, з його слів, хорошу пісню «На біса ти живеш» Президенту України Віктору Януковичу. Натомість Положинський заперечив, мовляв, «не треба бикувати, якщо ми хочемо в Європу, мусимо бути толерантними, бо Європа толерантна».

Нагадаємо, з 17:00 Євромайдан у Луцьку підтримували місцеві рок-гурти. Найбільше позитивних відгуків вони найшли серед молоді, яка прийшла на Майдан.

Окрім того, Сашко Положинський розповів присутнім про те, що мережею Партією Регіонів ширяться заклики їхати на антиєвропейський майдан в Київ. За це, мовляв, платять 300 гривень. Отож музикант закликав молодь таки поїхати автобусами регіоналів до столиці, взяти наперед 300 гривень, однак постояти на мітингах «за» Європу, і повернутися в Луцьк.

ЩО ДУМАЄ ПРО ЄВРОМАДАН ЛУЦЬКА МОЛОДЬ

Сьогодні мали честь зустрітись з «представниками Львова», як ті сказали, вони - з Львівськоі Політехніки, дуже був розчарований, що такі люди стоять з нами поруч на мітингу, звернулись до них з проханням написати побажання для луцького Євромайдану. Як виявилося, хлопці реально перебрали з дозою, вели себе як «бидло». Неправильно судити про всіх і узагальнювати, судячи по них, але така поведінка недостойна... Жаль, що все-таки зустрічаються такі люди, які приіхали в Киів аби «тусити і бухати», чи стояти за гроші. Надіємось, що нас - тих хто стоіть за ідею, без матеріальноі вигоди для себе, тих, хто справді стоіть за наше майбутнє - більше!», - пише луцький активіст Олександр Лащук.

«Була сьогодні ввечері на нашому Євромайдані. Здивована. Причому, дуже негативно. Складається враження, що багато з тих, хто на майдані, - просто несвідоме бидло, яке прийшло на якусь тусовку. І навіть, якби це був не Євромайдан, а щось інше, вони б все рівно прийшли. Чому бидло? Тому що не знають, що таке смітники. Люди, ви хочете в Європу? Та нащо ви такі комусь здалися! На майдані чаєм поять, а ви навіть стаканчики пластикові не можете елементарно викинути, куди треба. Спостерігала, як якийсь недоумок викинув пачку від сигарет просто на землю поперед себе. Люди, не робіть такого! Прийшли на Євромайдан, ведіть себе як європейці! – своєю чергою закликає луцька студентка Христина Сокол.

Активіст Артем Орлов резюмує: «Звертаюсь до тих людей, які радіють тому, що є Євромайдан і можна «не ходити на пари» або просто прийшли на живий концерт, не знаючи взагалі мети даного заходу!

На Театральному майдані Луцька виступили зі своєю громадянською позицією відомі гурти області та України. Концерти - це звісно добре! Але потрібно розуміти, для якої цілі грають для вас ці прекрасні драйвові гурти сьогодні. Власним прикладом показують вам, що осторонь бути не потрібно, що нічого вам просто так ніхто не дасть! Потрібно виходити, гуртуватися та боротися за краще.

Навчальні заклади Луцька, а саме їхнє керівництво не заперечує того, щоб студенти брали активну участь у Євромайдані та заходах, які спрямовані на євроінтеграцію України. Але це, шановні студенти, не означає сидіти дома та грітися і «енки» не будуть зараховуватись. За вас ніхто ваше майбутнє не побудує. Кожен з вас повинен розуміти, що власну країну будуєте ви, що за власне життя потрібно відповідальність брати самому, а не дозволяти комусь вирішувати де і як вам жити!!». Наостанок Артем запрошує студентів та всіх небайдужих на мітинг. Який відбудеться сьогодні, під стінами ОДА, о 10:00.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сонячна Показати IP 28 Листопада 2013 11:05
А чому дівчата в масках?? злякались, що хтось впізнає..та й отримають догану???)))) якщо такі переляки - то не йдіть на майдан..
Є Показати IP 28 Листопада 2013 15:20
Сцена за студентські кошти??? Всі скинулись по стипендії???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus