USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Польща дозволила українцям перебувати в країні довше року

3 Січня 2014 10:21
Польща дозволила перебувати в країні більше року ще 4 тисячам українців. Тепер кількість "однорічних" резидентів збільшилася до 38 тисяч людей, - інформує ТСН. Також наприкінці минулого року близько 20 тисяч громадян України мали дозвіл на постійне місце проживання у Польщі, що на 2,5 тисячі більше, ніж на кінець 2012 року.
Близько 150 українців, або майже втричі більше, ніж роком раніше, мали дозвіл на перебування в рамках процедури для тих, кому відмовили надати статус біженця: вони мають право бути в країні, але не є офіційно визнаними біженцями.
Нагадаємо, що Польща усіляко підтримує європейські прагнення України, у тому числі і Євромайдан. У кольори українського прапору "вбралася" найвища будівля країни - Палац культури і науки у Варшаві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Січня 2014 20:44
Поляки мудрі люди. На відміну від західних європейців, котрі пустили у свої країни мусульман. Вважаючи, ті нароблять їм молодих громадян. Наробили... вуличних безладів, що схожі на війну. А тут - одна раса, одна віра, одні звичаї та схожі один на одного два братні народи.
1941—45 Показати IP 20 Жовтня 2017 23:14
Чурбани хочуть соцдопомогу,ні де не робити та отримувати за це гроші,занімаються бєспрєдєлом,Польщі краще задуматись або Українці,або чурбани!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus