USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Польща може заборонити в’їзд іноземцям без щеплень

5 Листопада 2018 19:36
У Міністерстві охорони здоров'я Польщі розробляють законопроект, який заборонятиме в'їзд до Польщі нещепленим іноземним громадянам. Про це заявив польський міністр Лукаш Шумовський, повідомляє Польське радіо.

Він також заявив, що в Польщі всі випадки захворювання на кір занесені з-за кордону. Всього було зафіксовано 17 випадків підозри на кір. Ймовірно, хворі могли бути нещепленими.

«Всі випадки кору - занесені захворювання. У нас у Польщі немає місцевого кору і, я сподіваюся, в наступному році Всесвітня організація охорони здоров'я визнає нас країною без місцевого кору. Програма щеплень у Польщі ефективна. Подивіться, скільки захворювань у сусідніх країнах - набагато більше, ніж у Польщі», - сказав Шумовський.

5 листопада стало відомо про чергову підозру щодо захворювання на кір у Польщі. Йдеться про учня ліцею у Володаві, який є громадянином України. Зараз хлопець перебуває в лікарні.

За даними Міністерства охорони здоров'я, в минулому році в Польщі було виявлено 59 випадків захворювання на кір, а цьогоріч до кінця жовтня - 144.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 5 Листопада 2018 21:43
Вчіться в розумних сусідів, "ріформатори" х**ві. Не треба видумувати велосипеди - все давно придумано, сподіваюсь що мізків на просте "взяти і впровадити" має вам вистачити. І конкретно в цьому питанні, що стосується протидії ідеям "альтернативно обдарованих" мамаш, і в ширшому контексті - щодо правил життя в цілому.
Юля Показати IP 5 Листопада 2018 22:40
Так що ж вам боятися, якщо ви всі щеплені??? Суперечите самі собі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus