USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянка стала призером національного конкурсу в Польщі

6 Січня 2017 18:13
Призеркою конкурсу на звання кращого рецепціоніста Польщі стала лучанка Христина Куц. Конкурс професійної майстерності проводили учасники міжнародної організації «A.I.C.R.».

Пані Христина розповідає, що в Польщі навчається, а взяти участь в конкурсі запропонував менеджер готелю, де вона працює у вільний від навчання час.

«Мій менеджер виставив на цей конкурс саме мою кандидатуру. Участь брали 17 людей з найбільших готелів Польщі. Серед учасників практично всі були поляки, окрім мене та одного італійця. Мені вдалося посісти призове третє місце. Конкурс передбачав два етапи. Перший - це теорія у формі тестів. Другий був більш цікавий - практичний, де розігрували різні конфліктні сценки. Для прикладу, брали складні ситуації, коли ти обслуговуєш клієнта, а він чимось незадоволений. І тут ти повинен швидко приймати рішення, аби виправдати очікування людини, допомогти вирішити її ситуацію, підтримуючи хорошу репутацію фірми. Відвідувачі, які приїжджають у готель, хочуть отримати найкращий сервіс і якість послуг. Тут важливо, аби в конкретній ситуації задоволеними були дві сторони», - пояснює Христина Куц.

Зауважимо, що конкурс «Recepcjonista Roku 2016» у Польщі відбувся вперше, його організували наприкінці грудня під час другого з'їзду «A.I.C.R» (міжнародне об'єднання керівників рецепції та заступників директорів готелів класу люкс, куди входять представники 17 країн). Змагання ідбувалися на англійській мові.

Після різдвяних свят Христина знову поїде в Польщу, на навчання та роботу. Дівчина відзначає, що часто в готель, де вона працює, приїжджають іноземці, зокрема й українці.

«Я працюю в готелі «RadissonBluSobieski» у Варшаві. Тут я маю можливість вдосконалювати свій професійний рівень. Вчитися ще багато чому є, але я стараюся, і вже бачу результат. Приємно, що коли до нас приїжджають іноземці, то вони завжди дуже привітно ставляться до мене, коли дізнаються, що я українка. Спільну мову ми знаходимо швидко», - ділиться враженнями Христина.

Христина каже, що поки не планує лишатися на постійне місце прожиття в Польщі, та сподівається, що з часом зможе розпочати власний бізнес в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кримлюк Показати IP 6 Січня 2017 18:17
Ого, молодець!!!!!!!!!! Надо поднимать область!
дійсно Показати IP 6 Січня 2017 18:51
приємна дівчина. молодець!
з 21 гімназії Показати IP 10 Січня 2017 10:07
О, так це ж наша Христина Куц! Вітаємо, ми раді за тебе! Так тримати, вихованці 21 завжди були на висоті! Бажаємо нових перемог і досягнення високих вершин! Прохання до автора статті, надішліть на сайт 21 гімназії дану статтю. Дякую
Поремчук М.М Показати IP 11 Січня 2017 11:12
Христинка, молодець!! Так тримати!!! Долай всі перешкоди на своєму шляху та досягай поставлених цілей! Поремчук М.М.
Лучанка Показати IP 15 Січня 2017 13:39
Молодець! Розумниця! Це так чудово дізнаватись про такі досягнення земляків! Бажаю здійснення всіх мрій!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus