USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Польща передасть ЗСУ 10 танків Leopard, – Міноборони

7 Березня 2023 16:31
Польща передасть Україні 10 танків Leopard 2 цього тижня.

Про це заявив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак, пише Bloomberg.

Міністр розповів, що Польща готова запустити сервісний центр, який займатиметься оновленням та обслуговуванням танків Leopard

«Цього тижня Польща поставить Україні ще 10 бойових танків Leopard 2A4 після того, як 24 лютого ми передали перші чотири одиниці», – заявив Блащак.

За його словами, Польща готова запустити сервісний центр, який займатиметься оновленням та обслуговуванням танків Leopard, які відправлятимуть в Україну. Зокрема йдеться також про версію Leopard 1.

«Це проблема, з якою стикаються практично всі країни, що мають Leopard. Але її може вирішити насамперед німецька збройна промисловість... Я сподіваюся, що мій німецький колега Борис Пісторіус переконає промисловість країни поставити запчастини для старих танків Leopard, які Польща взяла на себе зобов’язання поставляти в Україну», – додав Блащак.

Додамо, що у міністерстві національної оборони Польщі зауважили, що поява в іспанському виданні згадки від польського міністра про отримання Україною ЗРК Patriot, очевидно, пов’язана з помилкою під час перекладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus