USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Польща планує відкрити кордони з 15 червня, – віцепрем’єр

18 Травня 2020 19:29
Віцепрем’єр Польщі Ядвіга Еміль під час телеефіру заявила, що з попередніх повідомлень низки європейських держав випливає, що вони хочуть відкрити свої кордони 15 червня. Аналогічний план має і Польща.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Ми також припускаємо, що якщо ситуація розвиватиметься не швидшими темпами, ніж зараз, то після 15 червня можна буде відкрити кордони. Я говорю це з великим запасом», – повідомила Еміль.

Польща закрила кордони 13 березня. Це стало великою проблемою для багатьох жителів Калінінградської області, які були змушені повертатися додому обхідними шляхами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 29 Травня 2020 10:03
До чого тут Калінінградська область? Яке дона має відношення до Волині? І чи не всеодно нам як жителям тієї області повертатися додому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus