USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Польща відкрила залізничне сполучення з сусідніми країнами

23 Червня 2020 13:19
Після тривалої перерви Польща поновила міжнародне залізничне сполучення. Потяги запускають в Чехію, Німеччину, Австрію, Угорщину і Словаччину.

Про це повідомляє Польське радіо.

Повідомляється, що вранці з Варшави виїхав перший поїзд до Берліна. Слідом за ним пустили перші за кілька місяців поїзди з Польщі до Чехії. Крім того, найближчим часом можна буде виїхати з Відня в Катовіце, а також з Граца в Перемишль.

Уточнюється, що роботу відновлює польська компанія PKP Intercity.

Раніше уряд Польщі скасував своє попереднє рішення про відновлення авіасполучення з Україною після зняття карантинних обмежень. Нагадаємо, з 15 червня Україна відкрила міжнародні авіаперельоти. У цей день з київського аеропорту Бориспіль планувалося 13 міжнародних рейсів до країн Європи та Азії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus