USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Польща видаватиме візи футбольним фанам за спецпроцедурою

18 Травня 2015 14:55
Польща запровадила спецпроцедуру видачі віз для українських вболівальників, які хочуть приїхати на матч «Дніпро» - «Севілья» 27 травня, – повідомляє Європейська правда із посиланням на міністерство закордонних прав Польщі.

«У зв'язку з підвищеним попитом з боку українських уболівальників в усіх візових центрах в Україні започаткували спеціальну процедуру для тих, хто їде на матч. У Дніпропетровську та Харкові уболівальників прийматимуть поза визначеним лімітом, таким заявникам створили «зелений коридор», який дозволяє складати групові заявки на візи», – прокоментували у міністерстві.

«У разі необхідності наші консульства та візові центри будуть працювати довше у робочі дні, а також у вихідні», – додали в МЗС.

Співрозмовник агентства також зазначив, що детальна інформація про порядок видачі віз уболівальникам з України на цей матч з’явиться на сайтах польських консульств найближчим часом.

Водночас раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Польське консульство у Луцьку відмовляє у візах чоловікам призовного віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
обкрадаємий народ UA Показати IP 18 Травня 2015 17:00
І подарувати клятому індексаційному вору яйценяку його гучнозаявленну кулЮвлоб сцикунячому яйценюяку щоби більше не обкрадав народ україни драконячими цінами з навмисним непроведенням індексацій зарплат та пенсій і з неповерненням вкрадениних проклятущою воровською владною бандою заощаджень вкладникам ощадбанку УРСР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГАНЬБА ВОРУЮЧОМУ КЛЯТОМУ НАРОДОМ УКРАЇНИ КАБМІНУ ЯЙЦЮКА-КУЛЯВЛОБА!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus