USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Польське консульство у Луцьку ‒ в епіцентрі скандалу, ‒ ЗМІ

1 Серпня 2012 10:07
В епіцентрі міжнародного скандалу опинилося генеральне консульство Республіки Польща в Луцьку. Тут нібито діяло злочинне угрупування, яке займалося видачею шенгенських віз для осіб, яким заборонено в’їзд до цих країн.

Про це повідомляє IA «ZIK» з посиланням на польське інтернет-видання «ONET.Wiadomosci».
За інформацією часопису, у консульстві РП в Луцьку діяла злочинна група, яка займалася видачею віз до країн шенгенської зони особам, яким заборонено в’їзд до цих країн.
Як інформує газета, Польщі загрожує міжнародний скандал. Мовляв, угрупування видавало візи повіям, а також «засвітилося» навіть у торгівлі дітьми.
На сліди злочинної діяльності в 2011 році вийшли працівники польської прикордонної служби. До функціонування групи нібито були причетні низка посадовців дипломатичної установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
VSC. Показати IP 1 Серпня 2012 10:46
Тоже мне "открыли Америку". Весь город давно знает, а в Польше не знают. Достаточно приехать в Луцк и поговорить с людьми. И не надо никаких конспиративных операций.
лдщз Показати IP 1 Серпня 2012 12:55
До фунціонування групи нібито були причетні низка посадовців дипломатичної установи, зокрема консул та водій.
тиць-здщиць Показати IP 1 Серпня 2012 13:21
Це вічне нездоланне явище - łapówka. І євросоюз його не подолає.
лдщз Показати IP 1 Серпня 2012 13:23
До фунціонування групи нібито були причетні низка посадовців дипломатичної установи, зокрема консул та водій.
Paulo Показати IP 1 Серпня 2012 13:30
Видачу польських віз у Луцьку контролює група чеченців, яка забашляє полякам у консульсті. То це не дивно, що візи видавалися, видаються і будуть видаватися повіям і торгівцям людьми. Поки наші закривають очі (у Луцьку прокурор з Макеєвки), справу розслідує районна прокуратура у місті Бєльсько-Бяла (Польша). :-))))))))
Вассерман Показати IP 1 Серпня 2012 15:06
и везде приписывают торговлю людьми, а не описывают что просто за взятки девушкам (даже и если проститутки) открывали визы вечно нагонят сенсации больше чем тре
руслана Показати IP 1 Серпня 2012 16:45
Америки не відкрили:спецслужбам достатньо прочитати коментарі на ВН і будуть в курсі:)))
Дістали Показати IP 1 Серпня 2012 17:45
А що ті консуляти й роблять - нормально людей заставляють на візи записуватись на 2015 рік. Не пускають ані професорів, директорів підприємств, ані молодь - шукають причини і проблеми для відмови. Зокрема відомий там Лєшек. Натомість повіям і бандитам - без проблем - бо ж гроші платять. А це індійське консульство - взагалі неприкрите жульнічество.
Лучанка Показати IP 1 Серпня 2012 23:21
Це взагалі сміх-у Рівне спокійно їдь та роби документи,а у Луцьку нема, "багато людей", при наявності 2 приміщень!!! Що за маразм? КОНСУЛА ГНАТИ ЗВІДТИ І ВСІХ "ПРИБЛІЖОННИХ" до нього людей, всіх тих,які хати навибудовувли як на Торчин їхати...., ніби міліція і спецслужба цього не знає?:) Все вони знають,вони самі з цього ще й мають..., а ви тут єрепенитесь,будете так сидіти і нічого не робити-ще гірше буде, вила брати тут пора і гнати всіх з нашої території,це Україна, а не невідомо що!!! Діди-бабці гинули наші,рідні за нас,а мип родаємося, позорище!Такого ніде нема, ні в одній країні світу,всі один за одного стоять нації,що б не було,а тут як не було порядку так і не буде, вдячності нуль!
ЛУЧАНКА Показати IP 2 Серпня 2012 05:57
Проїхати громадський транспорт не може біля пункту запису на видачу віз (біля автозаводу), по тротуару не пройти, автомобілі на газонах в дворі багатоповерхівка, сміття . А посадовця дипустанови закривають очі. Якби це було в Польщі, то тут як тут були б поліцаї і штрафували б.А до наших ДАЇШНИКІВ не достукаєшся.
петро до ЛУЧАНКА Показати IP 2 Серпня 2012 17:28
біля базару теж не можливо проіхати тема зовсім інша а ти все за мужиків
Лев Показати IP 2 Серпня 2012 20:14
Спілкувався раз я з отим Лехом, та ще "криска яка сухарик любить"....
Марія Показати IP 21 Серпня 2012 15:37
Про що ви говорити у нас на Україні одні лише корупційні схеми від дільничого інспектора до президента

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus