USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Польські фермери приїхали навчати волинських колег

30 Січня 2014 10:55
Навчання для керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств області тривають з 27 по 31 січня у Шацьку.

Основна тема обговорень – розвиток галузі тваринництва. Поділитися досвідом з волинськими господарями приїхали польські фахівці, яких представила Генеральний консул Республіки Польща в Луцьку Беата Бживчи. Зокрема: президент Українського центру бізнесу Ян Маньковський та представники фірми «Alima bis», «Rolstal», «Polmass», «Top farms glubczyce», «Mega», «Kombinat rolny KIETRZ Sp. Z.o.o.». Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Польські колеги розповіли про європейські технології у галузі тваринництва. Також відбулася мультимедійна презентація сучасної сільськогосподарської техніки, з якою працюють провідні великі ферми. Зокрема, волинян ознайомили з роботою міні-доїльних залів та принципами системи управління стадом.

Як розповів заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, на Волині сьогодні є 9 сімейних (родинних) ферм, які планують встановлювати міні-доїльні зали у своїх господарствах. Тому досвід польських колег обов’язково стане їм у пригоді.

Під час п’ятиденного навчання йтиметься також про розвиток землеробства, перспективи рослинництва та селекційно-племінну роботу. Крім того, обговорять юридичні та екологічні питання, зміни у законодавстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ттт Показати IP 30 Січня 2014 11:04
А може щей розкажуть ті поляхи як без євродотацій купити їх євротехніку.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus