USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польські митці прибули до Луцька продемонструвати своє бачення світу. ФОТО

10 Лютого 2009 08:59

Польські художники-викладачі із Любліна у Луцькій галереї мистецтв Волинської національної спілки художників України через свої картини показали лучанам своє бачення світу. Урочисте відкриття виставки відбулося 9 лютого, – повідомляє репортер «Волинських Новин».

 
Директор луцької дитячої художньої школи Іван Гаврилюк охарактеризував факт польської художньої виставки у Луцьку як доказ відсутності кордонів для мистецтва. Також він акцентував увагу, що митці із закордону продемонстрували нашим художникам дещо інше бачення світу та проблем, яке виражене у їхніх роботах. «На основі цього наші художники збагатяться та самоствердяться», – підсумував пан Гаврилюк.
 
Заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк привітав усіх присутніх митців із вдалою виставкою. А також подякував закордонним гостям за те, що вони поділились своїм мистецтвом із лучанами. «Та й художникам буде цікаво побачити сторонній погляд», – висловив свої здогадки пан Пархом’юк.
 
Ці ж самі експозиції виставлять і в Любліні. Крім цього, до них приєднаються роботи трьох луцьких викладачів дитячої художньої ш коли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus