USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польський бізнес пропонує волинському вікно в Європу

16 Грудня 2014 18:37
Представники Люблінського Клубу Бізнесу приїхали на Волинь й пропонують допомогу українським підприємцями.

Про це йшлося під час зустріч голови обласної державної адміністрації Володимира Гунчика з делегацією Люблінського клубу бізнесу сьогодні, 16-го грудня, в приміщенні обласної ради.

«Від імені клубу скажу, що ми готові до тісної співпраці. Зокрема, ми запрошуємо до нас, в Люблін, людей, які хочуть тут працювати, ми готові допомагати українському бізнесу, бо Люблін – це вікно у Європу. Ми маємо хороші зв’язки й розуміємо українців набагато більше, ніж інші. Допомогу українському бізнесу готові надати з всіх питань»,- наголосив заступник голови Люблінського Клубу Бізнесу Богдан Лукасюк.
Губернатор подякував іноземним гостям, що відгукнулися на пропозицію приїхати на Волинь й попросив їх посприяти у створенні подібного бізнесового клубу у Лесиному краї.

«Дякую, що пан Богдан зреагував на моє прохання й ми маємо можливість зустрітися з представниками Люблінського Клубу Бізнесу. Нам треба розширювати співпрацю, ми хочемо мати подібний клуб на Волині. Ми співпрацюємо, але є питання, які заважають роботі. Можливо, це наслідки попередніх рішень минулої влади чи не зовсім готовність наших бізнесменів до змін. Втім, вперше, в складі Уряду є іноземці, яким надано громадянство України, а це говорить про те, що Україна реагує на ті зауваження й пропозиції, які вносить світова спільнота, аби ми побороли корупцію й змінили структуру управління. Тому ми готові й прагнемо поглиблення співпраці», - звернувся до польських гостей Гунчик.

Окрім цього, на спільній зустрічі українців з поляками, заговорили про створення міжнародної бізнес-організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Патріот Показати IP 16 Грудня 2014 18:54
Хіба в Европпу? А може в інше місце?
Васька до Патріот Показати IP 16 Грудня 2014 19:46
Аби не русский мордор)
Анонім Показати IP 16 Грудня 2014 19:21
http://www.youtube.com/watch?v=-KmW5kI4wa0 у каналу 112 влада хоче відібрати ліцензію за трансляцію сьогоднішнього фінансового мадану у Києві - такмими методами не діяв навіть яник, ЛЮДИ, кого ж ми привели до влади
Анонім Показати IP 16 Грудня 2014 20:35
ПРаворуч выд Гунчика сидить тыпок який якраз наробить :)))) бабки скосити запросто а робити це не наше дыло :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus