USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поляки співпрацюватимуть з селами Любомльщини?

6 Листопада 2008 14:23
Сьогодні, 6 листопада, голова Ковельської райдержадміністрації Валентин Скуба, голова райради пан Гайдучик провели зустріч зі старостою Холмського повіту Республіки Польща паном Стоцьким та польською делегацією, – повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Ковельської РДА, на зустрічі було розглянуто питання щодо проведення підписання міжнародних угод між селищними, сільськими радами Ковельського району та гмінами Холмського повіту.
Делегація Холмського повіту побувала в Любитівській загальноосвітній школі, яка нещодавно була відкрита.
Довідково:
Ковельська райдержадміністрація активно співпрацює з Республікою Польща. Беручи до уваги положення Договору про дружбу, добросусідство і співробітництво між Україною та Республікою Польща і враховуючи взаємну зацікавленість у подальшому поглибленні, зміцненні та розширенні економічного і культурного співробітництва підписано ряд угод між Ковельською райдержадміністрацією та повітами Республіки Польща про торгівельно-економічне і культурне співробітництво.
Зокрема, це співпраця між Ковельським районом – Холмським повітом, Дубівською сільською радою – Гмінами Філей і Райовець, Люблинецькою селищною радою – Гмінами Філей, Райовець та Пухачов, Зеленською сільською радою – Гмінами Філей та Райовець, Ковельським міськрайонним центром зайнятості – Холмським повітовим бюро праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus