USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помаранчева молодь відкрила у Севастополі пам’ятну дошку. Від провокацій рятували бійці МВС

13 Червня 2008 18:30
Активісти Молодіжного союзу «Наша Україна» 13 червня напередодні ювілею Севастополя відкрили у цьому місті пам’ятну дошку про підняття українських прапорів на російських кораблях у 1918 році. Про це телефоном із Севастополя «Волинським новинам» розповів голова волинського осередку МСНУ Сергій Адамчук.
Як зазначив Сергій Адамчук, переговори щодо встановлення пам’ятних знаків тривають довго, однак державні установи ніяких практичних кроків не робили. Тому близько сорока активістів МСНУ відкрили пам’ятну дошку на Графській пристані у Севастополі, яка нагадуватиме мешканцям українського міста про підйом національних прапорів на кораблях ЧФ у 1918 році.
За словами пана Адамчука, до них підходили представники деяких політичних сил, які не підтримували цього кроку. Однак оперативно на місце події виїхали бійці МВС, які проконтролювали дотримання порядку.
Довідково:
29 червня 1918 року на кораблях Чорноморського флоту Росії було піднято українські прапори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus