USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер 17-річний студент з Волині, який боровся з раком печінки

5 Липня 2019 10:06
Помер 17-річний Анатолій Бойко із Малої Глуші, який боровся із раком печінки.

Сімнадцятирічний хлопець навчався у Любешівському технічному коледжі Луцького НТУ. Та страшне захворювання надто рано зупинило його життя, пише газета Нове життя.

Коли ж різні ЗМІ Волині опублікували клич про допомогу у лікуванні цьому хлопцеві, люди з усіх куточків області, країни почали відгукуватися на біду і пересилати кошти родині. За це мама Анатолія Лариса Михайлівна та вся родина щиро вдячні.

А ще жінка повідомила, що частина зібраних грошей залишилася. Тож 6 тис. 700 доларів, 150 євро, 1 тис. злотих вона передала онкохворому Андрійку Нестеруку із с. Погулянка.

Нагадаємо, у серпні минулого року 13-річному Андрію поставили діагноз мієлодиспластичний синдром. У грудні 2018 Андрієві пересадили кістковий мозок. Мамі хлопчика не вистачало коштів на закриття рахунку за операцію та на реабілітацію.

Ще 50 тисяч гривень мама померлого Анатолія планує віддати іншим онкохворим діткам Любешівського району.

Крім того, за словами Лариси Михайлівни, у них залишилися препарати, які приймав син. Зокрема, є ліки «Нексавар». Тож жінка закликає тих, кому, можливо, він потрібен, звертатися до неї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Липня 2019 18:25
Царство небесне хлопцю! Мама - надзвичайна людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus