USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер актор, який озвучив «Бременських музикантів»

28 Березня 2018 17:19
У Москві на 88 році пішов з життя актор та співак Олег Анофрієв.

Про втрату повідомив Олександр Олешко в Instagram.

«Щойно не стало Олега Анофрієва... Голос нашого дитинства, дорогий і улюблений наш артисте, чолов'яга. Дякую, що обдарували мене спілкуванням і дружбою. Царство небесне», - повідомив Олешко.

Радянський актор театру та кіно Олег Анофрієв зіграв більше ніж у 60 фільмах, щоправда, в епізодичних ролях. Набагато більше Анофрієв любив співати. Він володів голосом у чотири октави.

Саме голосом Анофрієва у мультфільмі «Бременські музиканти» розмовляють та співають чи не всі головні герої – актор був і за Отаманшу, і за Короля, Розбійників, Кота, Півня і Трубадура.

Також його голосом заспівали і Левеня і Черепаха у мультфільмі «Як левеня та Черепаха пісню співали». А скільки дітей засинало під його «Спят усталые грушки».

Олег Анофрієв знявся в таких фільмах, як «Червоні вітрила», «Кіт в мішку», «Перший рейс», «Людина з бульвару Капуцинів» і «Неждано-негадано». Він також озвучив мультфільми «Казка про попа і про робітника його Балду», «Дуже синя борода» та «Де обідав горобець?».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 29 Березня 2018 16:45
человек из детства

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus