USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Помер екснардеп Андрій Антонищак

27 Березня 2024 10:04
Помер народний депутат України попереднього скликання Андрій Антонищак від партії блок «Петра Порошенка».

Про це співголова парламентської фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко повідомила у мережі.

«Зранку отримали сумну звістку. Помер наш колега, депутат ВР попереднього скликання Андрій Антонищак. Андрій воював, був поранений. Але тоді пронесло», – зазначила Геращенко.

За її словами, війна наздогнала Антонищака в тилу підірваним здоровʼям.

«Ми зідзвонювалися час від часу, Андрій дуже гостро переживав ситуацію на фронті, обговорювали забезпечення підрозділів і гуманітарну допомогу. В парламенті Андрій був у команді «Народного фронту», ми разом працювали в коаліції. Памʼятаємо тебе, друже...Найщиріші співчуття родині», – наголосила Геращенко.

Андрій Антонищак народився 23 червня 1969 у Новому Роздолі Львівської області. Координатор 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України. Народний депутат України VIII скликання, член парламентської фракції партії «Блок Петра Порошенка», колишній член Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

Як інформували, 17 березня помер колишній депутат Верховної Ради, ексглава Луганської і Закарпатської областей Геннадій Москаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus