USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помер один із творців мультсеріалу «Сімпсони»

20 Січня 2021 17:42
Відомий американський сценарист та телепродюсер Девід Річардсон помер у віці 65 років. Причиною смерті одного з творців «Сімпсонів» стала серцева недостатність.

Про це повідомляє 24 канал.

Незадовго до смерті Річардсон закінчив працювати над останнім сезоном мультсеріалу F is for Family для Netflix. Напередодні Різдва, 24 січня, він відсвяткував своє 65-річчя.

У Девіда Річардсона залишилась дружина, двоє 12-річних близнюків, а також син від першого шлюбу та двоє внуків.

Відомо, що майже 30 років тому американський продюсер зміг подолати рак.

Сім’я планує провести приватну прощальну церемонію. Публічний меморіальний захід для всіх шанувальників Річардсона відбудеться пізніше. У виданні Deadline зазначили, що родина просить замість квітів надсилати пожертви від імені померлого в Дитячу дослідницьку лікарню святого Юди.

Чим відомий Девід Річардсон

Девід Річардсон почав кар’єру сценариста в 1985 році. У його творчому доробку понад 20 телевізійних робіт. Найбільшої популярності він здобув як продюсер популярного мультсеріалу «Сімпсони». Він спродюсував 11 епізодів з 1993 по 1994 роки.

Крім цього, він написав сценарій до 16 серії в 5 сезоні «Сімпсонів». Мовиться про епізод під назвою Homer Loves Flanders.

Також він працював над комедійними серіалами «Дві з половиною людини», «Малькольм у центрі уваги», «Порожнє гніздо» і багато інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus