USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Помер Рутгер Гауер – зірка фільму «Той, хто біжить по лезу»

25 Липня 2019 13:24
У Нідерландах у середу, 24 липня, відбулися похорони відомого актора, продюсера, сценариста та режисера Рутгера Гауера. Як повідомляє видання Variety з посиланням на агента актора Стіва Кеніса, Гауер помер у своєму будинку 19 липня на 76-му році життя після нетривалої хвороби.

Світову популярність Гауер здобув завдяки ролям у двох картинах – командира бойового загону біоінженерних істот, відомих як «репліканти», Роя Беті у фільмі «Той, хто біжить по лезу» Рідлі Скотта (1983 року), а також попутника в однойменному фільмі жахів Робетра Гармона (1986 року).
Також актор зіграв у фільмах «Солдати королеви» та «Плоть і кров» нідерландського режисера Пола Верховена, знімався в Голлівуді в стрічках «Сліпа лють», «Вихідні Остермана», «Місто гріхів», а також знявся у фільмах Люка Бессона «Валеріан та місто тисячі планет» і «Достукатись до небес» Томаса Яна.
У 1988 році Гауер отримав «Золотий глобус» як найкращий актор другого плану за роль радянського офіцера Олександра Печерського у фільмі «Втеча з Собібора».
Кадр з фільму «Леді-яструб»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Иван Показати IP 25 Липня 2019 13:51
Название «Бегу́щий по ле́звию» в переводе звучит как-то не так...... Не все названия фильмов нужно переводить так кардинально.....звучит уже не так - я про перевод с «Бегу́щий по ле́звию» в назву «ТОЙ, ХТО БІЖИТЬ ПО ЛЕЗУ»
? до Иван Показати IP 25 Липня 2019 15:20
І як по-вашому буде правильний переклад "Blade Runner" українською? Бігун по лезу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus