USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Помер співак Кріс Кельмі

2 Січня 2019 21:24
1 січня у своєму будинку в Наро-Фомінському районі Московської області помер співак Кріс Кельмі, повідомляє ТАСС.

Йому було 63 роки. «Наразі встановлюється причина смерті, проте кримінального складника в ній немає», — повідомило агентству в джерело у правоохоронних органах.

Хто такий Кріс Кельмі?

Кріс Кельмі (справжнє імʼя — Анатолій Арьєвич Кельмі) народився у 1955 році у Москві. Випускник музичного училища імені Гнєсіних. Кельмі співав та грав на клавішних у таких колективах, як «Высокосное лето», «Автограф», «Рок-Ательє». Композитор є автором таких пісень, як «Ночное рандеву», «Усталое такси», «Леди Блюз», «Слушай ночь».

Найбільш відома пісня Кельмі — «Замыкая круг». У 1987 році він зібрав 27 музикантів для її запису. Серед них були Андрій Макаревич, Олександр Градський, Валерій Сюткін, Жанна Агузарова, Олександр Кутіков, Дмитро Варшавський, Артур Беркут та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus